top of page
Energijske slike na platnu
            Avtorica: Sabina Dobršek Mladkovič

Slikanje, risanje, vse, kar sem lahko ustvarila na papir, platno, je bilo že od nekdaj del mene. Čas teče in včasih malo pozabiš na stvari, ki so v tebi, ki te izražajo.

Tako sem po dolgem času premora ponovno vzela v roke platno in čopič ter pričela slikati. Kmalu so mi bile samo slike premalo. Želela sem, da imajo sporočila, da oddajo neko energijo, da niso tu samo zaradi estetskega razloga. Tako sem se udeležila seminarja slikanja energijskih slik in ker sem imela polno vprašanj, sem se učila dalje. Ob svojih slikah in predvsem močni podpori ljudi okoli sebe, sem osebno rasla. Slike so me brusile, ob njih sem prihajala do osebnih lekcij in spoznaj.

Ko slikam, se moj ego, ki mi rad ponagaja, popolnoma umakne. Takrat sem samo jaz, platno in barve ter energija, ki gre skozi mene, me vodi. In  veste kaj, vedno sem presenečena, ko vidim, kaj sem tokrat naredila in predvsem kako, kajti vsaka slika je malo drugačna, vsaka ima svojo tehniko, svoj stil. In občutki …teh ne znam opisati, vem pa, da je to to.

 

Po izobrazbi sem socialna pedagoginja, a moja duša cveti, ko slikam. To rada počnem in hvaležna sem okolju, ki me je spodbudilo, da slikam še naprej. Ja, še naprej, saj imam še toliko idej, toliko energije za prenesti v vizualne podobe.

 

Da pa so moje slike res ne samo vizualna podoba, mi potrjujejo ljudje, za katere sem slikala ter tudi tisti, ki so sliko enostavno začutili in je v njih spodbudila močna čustva.

 

Vedno ustvarjam v najvišje dobro in včasih ne znam z besedami razložiti, kaj in kako ter zakaj. A duša že ve.

 

Hvala vsem, ki verjamete vanje in hvala Vesolju, ki me podpira in navdihuje.

 

 

      Če delaš z ljubeznijo,

je vedno prisotna čarovnija.

 

Na kratko, kaj so energijski izdelki?

 

Energijski izdelki so poleg estetskega elementa namenjeni tudi osebni podpori in podpori prostora.

Izdelki oddajajo energijo, ki ima svoj namen, saj nosijo v sebi vibracije podpore, ljubezni, osvobajanja, višjega vodstva, samozaupanja, notranje moči in še bi lahko naštevali.

 

IZDELKI:

 

bottom of page